Gulung tanpa
resistance

Ayo kelakon
pindhah karo KALPAR

Maneuver kanthi kapercayan

kastor sing kuat, kuat lan andal kanggo macem-macem kabutuhan ing planet iki

Babagan awake dhewe

Kalpar Engineering Pvt. Ltd., kalebu pabrikan roda jarak paling gedhe ing India. Duwe basis pabrik ing Gujarat, India, Kalpar ngasilake luwih saka 2 yuta kastor saben taun kalebu roda kastor desain standar lan khusus.

Ing taun 1995, Kalpar Castors diwiwiti kanthi visi kanggo ngirim solusi kualitas kanggo kabutuhan penanganan materi ing macem-macem industri. Gembong lan Kastor duwe peran gedhe ing saben dinane - Kalpar duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi jangka panjang lan efisien sing nggawe macem-macem 'gerakan' ing saindenging planet iki lancar lan kepenak kanggo pangguna pungkasan. Iki bisa ditindakake kanthi inovasi lan perhatian sing rinci. Kabutuhan industri diselidiki kanthi jero saka sudut pandang desain lan kualitas, adhedhasar proses manufaktur kastor digawe. Sukses Kalpar amarga inovasi teknik lan kemampuan gawane kanggo ningkatake standar kinerja lan kualitas.

Selengkapnya