Ролни без
отпор

Направи да се случи
се движат со КАЛПАР

Маневар со самодоверба

силни, цврсти и сигурни ринги за различни потреби на планетата

За нас

Калпар инженеринг ПВТ. Рибар, е меѓу најголемите производители на рицинусово тркало во Индија. Имајќи производствена база во Гуџарат, Индија, Калпар произведува повеќе од 2 милиони рици годишно, вклучително и стандарден и обичен дизајн, рициново тркала.

Во 1995 година, Калпар Касторс започна со визија да испорача квалитетни решенија за потребите за ракување со материјали низ различни индустрии. Тркалата и Касторите играат огромна улога во секојдневниот живот на секој - Калпар е посветен да обезбеди долготрајни и ефикасни решенија што ги прават разновидните „движења“ низ планетата мазни и пријатни за крајниот корисник. Ова се постигнува со постојана иновација и внимание на деталите. Потребите на секоја индустрија се длабоко истражувани од аспект на дизајнот и квалитетот, врз основа на кои е поставен процесот на производство на рициачите. Успехот на Калпар се должи на неговата инженерска иновација и неговата вродена способност да ги подобри стандардите за перформанси и квалитет.

Дознај повеќе