Rrotullon pa
Rezistencë

Bëni të ndodhë
lëviz me KALPAR

manovër me besim

kastorë të fortë, të guximshëm dhe të besueshëm për nevoja të ndryshme në planet

Rreth nesh

Pvt Inxhinierike Kalpar. Ltd., është ndër prodhuesit më të madh të rrotave pluhur në Indi. Duke pasur bazë prodhuese në Gujarat, Indi, Kalpar po prodhon më shumë se 2 milion kastorë në vit duke përfshirë rrota pluhuri standarde dhe me porosi.

Në 1995, Kalpar Castors filloi me një vizion për të ofruar zgjidhje cilësore për nevojat e trajtimit të materialeve në industri të ndryshme. Rrotat dhe Rrotullat luajnë një rol të madh në jetën e përditshme të secilit - Kalpar është i përkushtuar të ofrojë zgjidhje afatgjata dhe efikase që e bëjnë shumëllojshmërinë e 'lëvizjeve' në të gjithë planetin të qetë dhe të rehatshëm për përdoruesin përfundimtar. Kjo arrihet me inovacion të vazhdueshëm dhe vëmendje në detaje. Nevojat e secilës industri janë hulumtuar thellë nga pikëpamja e modelit dhe cilësisë, bazuar në të cilën vendoset procesi i prodhimit për kastorët. Suksesi i Kalpar është për shkak të inovacionit të tij inxhinierik dhe aftësisë së tij të qenësishme për të rritur standardet e performancës dhe cilësisë.

Mësoni më tepër