Gulung tanpa
lawanan

Jantenkeun
ngalih sareng KALPAR

Manuver kalayan percaya diri

kastor anu kuat, kokoh sareng dipercaya pikeun kabutuhan anu rupa-rupa di planét

Tentang Kami

Kalpar Téknik Pvt. Ltd., mangrupikeun pabrikan roda jarak panggedéna di India. Gaduh basis pabrik di Gujarat, India, Kalpar ngahasilkeun langkung ti 2 juta kastor per taun kalebet roda castor desain standar sareng khusus.

Dina 1995, Kalpar Castors dimimitian ku visi pikeun nganteurkeun solusi kualitas pikeun kabutuhan penanganan bahan di sagala rupa industri. Roda sareng Kastor berperan ageung dina kahirupan sadidinten masing-masing - Kalpar komitmen pikeun nyayogikeun solusi anu awét sareng épisién anu ngajantenkeun ragam 'gerakan' di penjuru planét lancar sareng nyaman pikeun pangguna akhir. Ieu dihontal ku inovasi konstan sareng perhatian kana detil. Kabutuhan industri masing-masing ditalungtik sacara jero tina desain sareng titik standar kualitas, dumasarkeun kana prosés manufaktur pikeun kastor dipasang. Kasuksésan Kalpar nyaéta kusabab inovasi rékayasa sareng kamampuan alamiah na pikeun ningkatkeun standar kinerja sareng kualitas.

Diajar deui