Bantahan

Kalpar Insinyur Pvt. Ltd. ngusahakeun mastikeun yén data sareng matéri sanés dina bagian ieu leres sareng lengkep, tapi henteu nampi tanggel waler pikeun kasalahan anu dilakukeun atanapi henteu tina bagian ieu. Kami jaga sareng ati-ati pikeun mastikeun yén inpormasi anu diterbitkeun akurat nalika dipasang sareng sacara rutin diénggalan, tapi kami henteu ngajamin katepatanana sareng urang tiasa ngarobih inpormasi iraha waé tanpa aya bewara. Kami nyebarkeun data ieu "sakumaha aya" tanpa jaminan nanaon, jelas atanapi tersirat. Kalpar Insinyur Pvt. Ltd. moal nanggungjawaban kana klaim atanapi karugian alam naon, timbul sacara teu langsung atanapi langsung tina panggunaan data atanapi bahan dina bagian ieu atanapi aksés anu teu diidinan ka bagian ieu atanapi kumaha waé ogé timbul (kacuali dugi ka sarat anu disyaratkeun ku hukum). Kinerja "Kalpar" anu kapungkur atanapi perusahaan Grup sanés anu dimaksud dina halaman wéb ieu henteu tiasa diandelkeun salaku pedoman pikeun pagelaran na di hareup.