Sarat & Kaayaan

Wilujeng sumping di Kalpar.in

Syarat sareng kaayaan ieu ngagambarkeun aturan sareng peraturan pikeun panggunaan Kalpar Insinyur Pvt. Ltd, halaman wéb anu gaduh URL https://www.kalpar.in

Terminologi ieu dilarapkeun kana Sarat sareng Kaayaan ieu, Pernyataan Privasi sareng Pépéling Bantahan sareng sadaya Perjanjian: "Klién", "Anjeun" sareng "Anjeun" ngarujuk ka anjeun, jalma anu log dina halaman wéb ieu sareng patuh kana istilah sareng kaayaan Perusahaan. "Perusahaan", "Diri", "Kami", "Kami" sareng "Kami", ngarujuk kana Perusahaan urang. "Partai", "Partai", atanapi "Kami", ngarujuk kana duanana Klién sareng diri urang sorangan. Sadaya istilah tingal tawaran, panarimaan sareng tinimbangan pembayaran anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés bantosan kami ka Klién dina cara anu paling pas pikeun tujuan anu jelas pikeun nyumponan kabutuhan Klién ngeunaan penyediaan jasa Perusahaan anu nyatakeun, saluyu sareng sareng tunduk kana, hukum Walanda anu aya. Sagala kagunaan terminologi di luhur atanapi kecap sanésna dina tunggal, jamak, kapitalisasi sareng / atanapi anjeunna atanapi aranjeunna, dianggap tiasa ditukeurkeun sahingga janten anu sami.

cookies

Kami nganggo panggunaan cookies. Kalayan ngakses kalpar.in, anjeun satuju nganggo cookies dina kasapukan sareng Sarat jeung Kaayaan Privasi Insinyur Kalpar.

Kaseueuran halaman wéb interaktif nganggo cookies supados urang kéngingkeun detil pangguna pikeun unggal kunjungan. Cookie dianggo ku halaman wéb kami pikeun ngaktipkeun fungsionalitas daérah-daérah anu tangtu supados langkung gampil pikeun jalma anu nganjang halaman wéb kami. Sababaraha mitra apiliasi / iklan kami ogé tiasa nganggo cookies.

ngidinan

Kacuali nyatakeun sanésna, Insinyur Kalpar sareng / atanapi anu ngagaduhan lisénsi na ngagaduhan hak cipta intelektual pikeun sadaya bahan dina kalpar.in. Sadaya hak cipta intelektual ditangtayungan. Anjeun tiasa aksés kana ieu ti kalpar.in pikeun panggunaan anjeun nyalira anu katandangan watesan anu diatur dina istilah sareng kaayaan ieu.

Anjeun teu kedah:

  • Nyebarkeun deui bahan tina kalpar.in
  • Ngajual, nyéwa atanapi matuh sub-lisénsi ti kalpar.in
  • Ngasilkeun deui, duplikat atanapi nyalin bahan tina kalpar.in
  • Nyebarkeun deui eusi tina kalpar.in

Pasatujuan Ieu wajib dimimitian dina tanggal nu hereof.

Bagéan tina halaman wéb ieu nawiskeun kasempetan pikeun pangguna pikeun ngirim sareng silih tukeur opini sareng inpormasi dina sababaraha daérah halaman wéb. Kalpar Insinyur henteu nyaring, ngédit, nyebarkeun atanapi marios koméntar sateuacan ayana di halaman wéb. Koméntar henteu ngagambarkeun pandangan sareng opini ti Insinyur Kalpar, agénna sareng / atanapi apiliasi. Koméntar ngagambarkeun pandangan sareng opini jalma anu masangkeun pandangan sareng pendapatna. Sacara diijinkeun ku undang-undang anu berlaku, Insinyur Kalpar moal nanggungjawaban kanggo Koméntar atanapi pikeun tanggungan naon waé, karusakan atanapi biaya anu disababkeun sareng / atanapi kasiksa akibat tina panggunaan sareng / atanapi ngeposkeun sareng / atanapi némbongan Koméntar dina halaman wéb ieu.

Kalpar Insinyur ngagaduhan hak pikeun ngawasi sadayana Koméntar sareng ngaleungitkeun Koméntar anu tiasa dianggap teu pantes, nyerang atanapi nyababkeun ngalanggar Syarat sareng Kaayaan ieu.

Anjeun ngajamin tur ngagambarkeun yén:

  • Anjeun gaduh hak pikeun ngirim Koméntar dina halaman wéb kami sareng ngagaduhan sadayana lisénsi sareng idin pikeun ngalakukeunana;
  • Komentar henteu nyerang hak cipta intelektual naon waé, kalebet teu aya watesan hak cipta, patén atanapi mérek dagang ti pihak katilu mana waé;
  • Koméntar henteu ngandung bahan fitnah, fitnah, nyinggung, teu sopan atanapi anu haram ogé anu nyerang privasi
  • Koméntar moal dipaké pikeun nyalukan atanapi ngamajukeun bisnis atanapi adat atanapi nampilkeun kagiatan komérsial atanapi kagiatan anu haram.

Anjeun kéngingkeun Kalpar Insinyur kéngingkeun lisénsi anu henteu eksklusif pikeun ngagunakeun, baranahan, ngédit sareng otorisasi ka anu sanésna pikeun nganggo, baranahan sareng ngédit salah sahiji Koméntar anjeun dina sagala rupi, format atanapi média.

Hyperlinking mun Kandungan kami

Organisasi ieu tiasa ngaitkeun kana Halaman Wéb kami tanpa persetujuan tinulis sateuacanna:

  • instansi pamaréntah;
  • mesin pencari;
  • organisasi News;
  • Distributor diréktori online tiasa numbu ka Halaman Wéb kami dina cara anu sami sareng aranjeunna hyperlink kana Halaman Wéb tina bisnis anu sanés; jeung
  • Usaha anu lega diakuisérisasi kecuali nyuhungkeun organisasi nirlaba, mal balanja amal, sareng grup penggalangan dana amal anu panginten henteu nyambung kana situs Wéb kami.

Organisasi ieu tiasa ngaitkeun kana halaman bumi kami, ka publikasi atanapi ka inpormasi Wéb anu sanés salami tautan: (a) henteu nipu ku cara naon waé; (b) henteu sacara tersirat nunjukkeun sponsor, dukungan atanapi persetujuan ti pihak anu ngaitkeun sareng produkna sareng / atanapi jasa; jeung (c) pas kana kontéks situs pihak anu ngaitkeun.

Urang tiasa mertimbangkeun sareng nyatujuan paménta tautan sanés tina sababaraha jinis organisasi ieu:

  • sumber inpormasi konsumén sareng / atanapi bisnis anu biasa dipikanyaho;
  • situs komunitas dot.com;
  • asosiasi atawa grup lianna ngalambangkeun amal;
  • distributor diréktori online;
  • portals internét;
  • akuntansi, hukum sarta konsultan firms; jeung
  • lembaga sarta asosiasi dagang atikan.

Kami bakal nyatujuan paménta tautan ti organisasi ieu upami urang mutuskeun yén: (a) tautan moal ngajantenkeun urang katingali teu pikaresepeun ka diri urang sorangan atanapi ka bisnis anu diakreditasi; (b) organisasi henteu ngagaduhan catetan négatip sareng kami; (c) manpaat pikeun kami tina pisibilitas hyperlink ngimbangan henteuna Insinyur Kalpar; jeung (d) tautan aya dina kontéks inpormasi sumberdaya umum.

Organisasi ieu tiasa ngaitkeun kana halaman bumi kami salami tautan: (a) sanés cara nipu; (b) henteu sacara tersirat nunjukkeun sponsor, dukungan atanapi persetujuan ti pihak anu ngaitkeun sareng produk atanapi jasa na; jeung (c) pas kana kontéks situs pihak anu ngaitkeun.

Upami anjeun salah sahiji organisasi anu didaptarkeun dina ayat 2 di luhur sareng anu resep ngaitkeun kana halaman wéb kami, anjeun kedah masihan terang ka kami ku ngirim email ka Insinyur Kalpar. Punten kalebet nami anjeun, nami organisasi anjeun, inpormasi kontak ogé URL situs anjeun, daptar URL mana waé anu anjeun maksudkeun kaitkeun kana Halaman Wéb kami, sareng daptar URL dina situs kami anu anjeun pikahoyong tautan. Antosan 2-3 minggu kanggo réspon.

Organisasi anu disahkeun tiasa hyperlink kana Halaman Wéb kami sapertos kieu:

  • Ku dipakéna ngaran perusahaan urang; atawa
  • Ku ngagunakeun lokasi sumberdaya seragam anu numbu ka; atawa
  • Ku ngagunakeun pedaran sanés halaman wéb kami anu dikaitkeun kana anu asup akal dina kontéks sareng format kontén dina situs pihak anu ngaitkeun.

Henteu nganggo logo Kalpar Insinyur atanapi karya seni sanés bakal diijinkeun pikeun ngahubungkeun teu aya perjanjian lisénsi mérek.

iFrames

Tanpa persetujuan sateuacanna sareng ijin tertulis, anjeun moal tiasa nyiptakeun bingkai sakitar Halaman Wéb kami anu ngarobih naon waé visualisasi atanapi penampilan Halaman Wéb kami.

Liability eusi

Kami moal nanggungjawaban kanggo eusi anu aya dina Halaman Wéb anjeun. Anjeun satuju pikeun nangtayungan sareng membela kami tina sadaya klaim anu naék dina Halaman Wéb anjeun. Teu aya tautan anu kedah némbongan dina Halaman Wéb anu tiasa ditafsirkeun salaku fitnah, cabul atanapi kriminal, atanapi anu ngalanggar, upami henteu ngalanggar, atanapi ngadukung pelanggaran atanapi palanggaran anu sanésna, hak-hak pihak katilu mana waé.

Privasi anjeun

Mangga baca kami Kabijakan privasi.

Ngumpulkeun ngeunaan Hak

Kami ngagaduhan hak pikeun nyungkeun hapé sadaya tautan atanapi tautan anu khusus kana Halaman Wéb kami. Anjeun nyatujuan pikeun geuwat miceun sadaya tautan kana Halaman Wéb kami saatos dipénta. Kami ogé ngagaduhan hak pikeun nyumponan sarat sareng sarat ieu sareng éta ngaitkeun kawijakan iraha waé. Ku nyambungkeun kontinyu kana Halaman Wéb kami, anjeun satuju pikeun kabeungkeut sareng nuturkeun istilah sareng kaayaan ngaitkeun ieu.

Ngaleupaskeun Tumbu ti ramatloka kami

Upami anjeun mendakan naon waé tautan dina Halaman Wéb kami anu matak pikasieuneun ku alesan naon waé, anjeun bébas ngahubungi sareng nginpokeun ka kami iraha waé. Kami bakal ngémutan pamundut pikeun ngahapus tautan tapi kami henteu wajib atanapi henteu atanapi ngabales langsung ka anjeun.

Kami henteu mastikeun yén inpormasi dina halaman wéb ieu leres, kami henteu ngajamin lengkep atanapi akurasi na; ogé kami janji pikeun mastikeun yén halaman wéb tetep sayogi atanapi matéri dina halaman wéb dijaga tetep anyar.