perusahaan

Kalpar Insinyur Pvt. Ltd., mangrupikeun perusahaan anu disertifikasi ISO 9001: 2000 TUV anu ngagaduhan fokus anu teu kabagi dina desain sareng pabrik kastor & roda. Didirikeun taun 1995, Kalpar mangrupikeun nami terkenal di industri anu dipikaterang ku kastor anu kuat, mantep sareng dipercaya sacara konsisten - didamel pikeun sababaraha ruas industri. Gaduhan kaluaran langkung ti 2 juta kastor & roda per taun Kalpar mangrupikeun pabrik panggedéna sapertos na di India. Kisaran produk Kalpar nutupan spéktrum kabutuhan sareng roda diaméterna 30 mm dugi 200 mm anu tiasa ngamuat 30 - 2500 kg beban. Kalpar nuturkeun prosés kualitas anu ketat pikeun mastikeun hasil anu mantep sareng dipercaya, anu tiasa ngabantosan ningkatkeun efisiensi pangguna na.

Kualitas KALPAR ogé diaku ku industri sareng ayeuna ngekspor roda & kastor, langkung ti 650+ jinis, ka langkung ti 35 nagara di panjuru dunya. Roda Kalpar & kastor mangrupikeun hasil kualitas anu luar biasa sareng desain calakan, ngajantenkeun aranjeunna épisién pisan dina manajemén résistansi rolling. Produk Kalpar didamel kalayan tujuan pikeun ningkatkeun kamampuan maneuverabilitas pikeun sababaraha gerakan di sakuliling planét.

Unggal produk anu diproduksi di Kalpar kedah ngalangkungan sababaraha tés sareng éta kedah mupus standar kualitas anu parantos ditangtukeun ku perusahaan. Kalpar komitmen pikeun nyayogikeun anu pangsaéna pikeun konsumén.

Rentang anu beragam, kualitas Kelas Dunya, Kakuatan Optimum sareng Kahirupan Panjang Kahirupan anu ngajantenkeun Kalpar pasangan anu sampurna pikeun unggal aplikasi.

Kalpar Castors bakal jalan terus… sareng teras…

Faktor konci rentang Kalpar tina roda sareng kastor

kapasitas

Langkung 2 juta castors didamel per taun.

Range produk

650 + rupa-rupa produk pikeun nyayogikeun kabutuhan sababaraha industri

Desain pikeun Pangiriman

Produk dikembangkeun, didesain sareng didamel - sadayana aya dina hiji hateup. Tina desain dugi ka komponén masing-masing, unggal bagéan didamel sesuai standar ISO.

Sababaraha Industri dilayanan

Produk Kalpar dimangpaatkeun ku industri anu beragam sapertos Tekstil, Otomotif, Bagasi, Mebel, Perhotelan, Kulkas, Eceran, Kargo Udara sareng sajabana

Resep ku OEM

Boh pabrikan domestik ogé internasional milarian tambahan nilai pikeun produkna ngandelkeun Kalpar pikeun kabutuhan kastor sareng roda na. Seueur OEM anu milarian kustomisasi pikeun nyocogkeun sareng nilai merekna, ngandelkeun produk Kalpar.

Fasilitas Pabrikan Kalpar

Fasilitas manufaktur berteknologi tinggi Kalpar sumebar di daérah anu diwangun langkung tina 50000 sq.ft. Fasilitas na ayana di lahan 2 héktar. Pabrikna dilaksanakeun sakumaha standar ISO, ku ngagunakeun sababaraha téknologi sareng mesin.

Prosés pembuatan roda Kalpar kalebet léngkah-léngkah ieu:

  • Desain produk sareng pamekaran
  • Pewarna CNC sareng Pembuatan kapang
  • Pencét otomatis tugas beurat
  • Wangun suntikan
  • Casting maot Aluminium
  • Lapisan permukaan sareng lukisan
  • Garis perakitan kontinyu.
  • Pariksa kualitas dina garis
  • Nguji kinerja castor