kabijakan privasi

Tanggal épéktip: 15 April 2019

Kalpar Insinyur ("kami", "kami", atanapi "urang") ngoperasikeun halaman wéb kalpar.in ("Layanan").

Halaman ieu ngawartosan anjeun ngeunaan kabijakan kami ngeunaan pengumpulan, panggunaan, sareng panyingkepan data pribadi nalika anjeun nganggo Layanan kami sareng pilihan-pilihan anjeun parantos pakait sareng data éta.

Kami nganggo data anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan. Ku ngagunakeun Layanan, anjeun satuju kana pangumpulan sareng panggunaan inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu. Kacuali ditetepkeun dina Kebijakan Privasi ieu, istilah anu dianggo dina Kabijakan Privasi ieu ngagaduhan hartos anu sami sareng dina Sarat sareng Kaayaan kami, tiasa diaksés tina kalpar.in

Koléksi informasi Jeung Paké

Kami ngumpulkeun sababaraha jinis inpormasi pikeun sababaraha tujuan pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan kami pikeun anjeun.

Rupa Data dikumpulkeun

Data pribadi

Nalika ngagunakeun Layanan kami, urang tiasa nyungkeun anjeun masihan kami inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi anu tiasa dianggo pikeun ngahubungi atanapi ngaidentipikasi anjeun ("Data Pribadi"). Inpormasi anu tiasa dikenal ku pribadi tiasa kalebet, tapi henteu diwatesan ku:

  • Alamat email
  • ngaran hareup jeung ngaran tukang
  • Nomer telepon
  • Cookies na Data Dianggo

pamakéan Data

Urang ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi kumaha Layanan diaksés sareng dianggo ("Data Pamakéan"). Data Pamakéan ieu tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat Protokol Internét komputer anjeun (sapertos alamat IP), jinis peramban, versi peramban, halaman-halaman Layanan kami anu anjeun buka, waktos sareng tanggal kunjungan anjeun, waktos anu dianggo dina halaman-halaman éta, unik alat idéntifikasi sareng data diagnostik sanés.

Nyukcruk & Data Cookies

Kami nganggo cookies sareng téknologi pelacak anu sami pikeun ngalacak kagiatan dina Layanan kami sareng nahan inpormasi anu tangtu.

Cookie mangrupikeun file kalayan jumlah data sakedik anu tiasa kalebetkeun identifier unik anu anonim. Cookie dikirim kana panyungsi anjeun tina halaman wéb sareng disimpen dina alat anjeun. Téknologi nyukcruk ogé dianggo nyaéta beacon, tags, sareng skrip pikeun ngumpulkeun sareng ngalacak inpormasi sareng ningkatkeun sareng nganalisis Layanan kami.

Anjeun tiasa maréntahkeun pangotéktak anjeun pikeun nolak sadayana cookies atanapi nunjukkeun iraha cookie dikirim. Nanging, upami anjeun henteu nampi cookies, anjeun moal tiasa nganggo sababaraha bagian tina Layanan kami.

Conto Cookies anu kami anggo:

  • Sidang Cookies. Urang make Sidang Cookies mun beroperasi Service urang.
  • Cookies leuwih sering dipake tinimbang. Kami nganggo Preferensi Cookies pikeun ngémutan karesep anjeun sareng sababaraha suhunan.
  • Cookies Kaamanan. Urang make Kaamanan Cookies pikeun tujuan kaamanan.

Mangpaat Data

Kalpar Insinyur ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun sababaraha tujuan:

  • Pikeun nyayogikeun sareng ngajaga Pelayanan
  • Pikeun ngabéjaan ngeunaan parobihan kana Layanan kami
  • Pikeun ngamungkinkeun anjeun ilubiung dina fitur interaktif ngeunaan Layanan kami nalika anjeun milih ngalakukeun éta
  • Pikeun nyayogikeun palanggan sareng dukungan
  • Pikeun nyayogikeun analisa atanapi inpormasi anu berharga sahingga urang tiasa ningkatkeun Palayanan
  • Pikeun ngawas panggunaan Layanan
  • Pikeun ngadeteksi, nyegah sareng ngatasi masalah téknis

Mindahkeun data

Inpormasi anjeun, kalebet Data Pribadi, tiasa ditransferkeun ka - sareng dijaga dina - komputer anu aya diluar nagara anjeun, propinsi, nagara atanapi yurisdiksi pamaréntahan anu sanés anu hukum panyalindungan data tiasa béda-béda tibatan daulat anjeun.

Upami anjeun ayana di luar India sareng milih masihan inpormasi ka kami, punten perhatoskeun kami mindahkeun data, kalebet Data Pribadi, ka India sareng ngolahna di ditu.

Idin anjeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku kintunan inpormasi sapertos kitu ngagambarkeun perjanjian anjeun pikeun mindahkeun éta.

Kalpar Insinyur bakal nyandak sadaya léngkah anu wajar diperyogikeun pikeun mastikeun yén data anjeun dirawat kalayan aman sareng saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng henteu mindahkeun Data Pribadi anjeun bakal kajantenan ka organisasi atanapi nagara kecuali aya kontrol anu cukup di tempat kalebet kaamanan data anjeun sareng inpormasi pribadi anu sanés.

Panyingkepan Of Data

Syarat légal

Kalpar Insinyur tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun ku kapercayaan anu saé yén tindakan sapertos kitu kedah:

  • Pikeun matuh kana kawajiban hukum
  • Ngajaga sareng membela hak-hak atanapi milik Insinyur Kalpar
  • Pikeun nyegah atanapi nalungtik kamungkinan kalepatan anu aya hubunganana sareng Layanan
  • Ngajaga kaamanan pribadi pangguna tina Layanan atanapi umum
  • Ngajaga tina tanggung jawab hukum

Kaamanan Of Data

Kaamanan data anjeun penting pikeun kami, tapi émut yén henteu aya metode transmisi ngalangkungan Internet, atanapi metode panyimpenan éléktronik anu 100% aman. Nalika kami narékahan ngagunakeun cara anu tiasa ditarima sacara komérsial pikeun ngajaga Data Pribadi anjeun, kami moal ngajamin kaamanan mutlak na.

propaider laden

Kami tiasa ngadamel perusahaan pihak katilu sareng masing-masing pikeun ngagampangkeun Palayanan kami ("Panyayogi Jasa"), pikeun nyayogikeun Layanan atas nami kami, pikeun ngalaksanakeun jasa anu aya hubunganana sareng Layanan atanapi ngabantosan kami dina nganalisis kumaha Layanan kami dianggo.

Pihak katilu ieu ngagaduhan aksés kana Data Pribadi anjeun ngan ukur pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas ieu atas nami kami sareng wajib henteu nyingkab atanapi nganggo éta pikeun tujuan séjén.

Analytics

Kami tiasa nganggo Panyayogi Layanan pihak katilu pikeun ngawas sareng nganalisis panggunaan Layanan kami.

  • Google Analytics

Google Analytics nyaéta layanan wéb analytics anu ditawarkeun ku Google anu ngalacak sareng ngalaporkeun pangunjung halaman wéb. Google ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun ngalacak sareng ngawas panggunaan Layanan kami. Data ieu dibagi kana jasa Google anu sanés. Google tiasa nganggo data anu dikoléksi pikeun kontékstualisasi sareng ngahususkeun iklan tina jaringan iklanna nyalira.

Anjeun tiasa milih kaluar tina parantos ngajantenkeun kagiatan anjeun dina Layanan sayogi pikeun Google Analytics ku cara masang add-on browser Google Analytics opt-out. Tambihan nyegah Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, sareng dc.js) tina ngabagi inpormasi sareng Google Analytics ngeunaan kagiatan kunjungan.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan prakték privasi Google, mangga buka halaman wéb Privasi & Sarat Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Tumbu ka situs séjén

Layanan kami tiasa ngandung tautan kana situs sanés anu sanés dioperasikeun ku kami. Upami anjeun ngaklik tautan pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka situs pihak katilu éta. Kami pisan nyarankeun anjeun pikeun nempoan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan unggal situs anu anjeun buka.

Kami teu gaduh kontrol sareng teu tanggel waler pikeun eusi, kabijakan privasi atanapi prakték situs atanapi jasa pihak katilu mana waé.

Privasi barudak

Jasa Kami henteu alamat saha waé di handapeun umur 18 ("Barudak").

Kami henteu terang-terangan ngumpulkeun inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi ti saha waé di handapeun umur 18 taun. Upami anjeun kolot atanapi wali sareng anjeun sadar yén Barudak anjeun parantos nyayogikeun kami Data Pribadi, mangga ngahubungan kami. Upami urang janten sadar yén kami parantos ngumpulkeun Data Pribadi ti murangkalih tanpa verifikasi idin parental, urang nyandak léngkah-léngkah pikeun miceun inpormasi éta tina sérver kami.

Parobahan Pikeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Urang tiasa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ti jaman ka jaman. Kami bakal ngabéjaan ngeunaan naon waé parobihan ku ngirimkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anyar dina kaca ieu.

Kami bakal ngawartosan anjeun ngalangkungan email sareng / atanapi aya bewara anu menonjol ngeunaan Layanan kami, sateuacan parobihan janten épéktip sareng ngamutahirkeun "tanggal épéktip" di bagian luhur Kebijakan Privasi ieu.

Anjeun disarankeun pikeun marios Kawijakan Privasi ieu sacara périodik pikeun parobihan. Parobihan pikeun Kawijakan Privasi ieu épéktip nalika dipasang dina halaman ieu.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu, mangga ngahubungan kami: